Mediumconsulten

Door mijn bijzondere gave kan ik contact maken met overledenen.
Als u, uw partner of familielid verloren hebt, zou het soms fijn zijn om te weten hoe het met diegene is. Voelt hij zich gelukkig en heeft hij geen pijn meer.
Wanneer iemand zelf een einde aan zijn leven heeft gemaakt, kan het fijn zijn om nog eens te praten met die persoon. Wat ging er door hem/haar heen op dat moment.

Om contact te maken heb ik een volledige naam of een foto nodig. Dan ga ik afstemmen op de overledene. Meestal willen ze wel komen. Dat is helaas niet altijd zo. Als ze komen leg ik aan hun uit wat de bedoeling is. Dan ga ik vragen of je zelf de eerste vragen wilt stellen of dat we de overledene eerst willen laten praten. Dan gaan we in een soort gesprek. Jij stelt de vragen en ik geef antwoord. Of andersom. Wanneer we beginnen vraag ik altijd een paar vragen aan de overledene waaraan ze te herkennen zijn. Zo weten we zeker dat we de juiste overledene bij ons hebben staan. Het is meestal al snel duidelijk. Het karakter van iemand zie je ook vaak terug in het gesprek. Dat is dan vaak de manier van praten en zinnen maken. Ik herhaal vaak letterlijk wat ze zeggen tegen mij. 

Waarom kan een mediumconsult zo belangrijk zijn?

  • Door antwoord te krijgen op al die vragen die je zo graag wilde stellen kan het rouwproces positief beïnvloed worden. Er kan dan ook een last van je afvallen die je misschien al heel lang mee hebt gedragen.
  • Wanneer iemand zelf een einde aan het leven heeft gemaakt, zit je vaak met onbeantwoorde vragen. In deze sessie kun je dan toch je vragen stellen. De overledene vind het vaak fijn om uit te leggen waarom ze zijn gegaan. Zo kunnen er veel vragen beantwoord worden en wordt het rouwproces positief beïnvloed.
  • Wanneer de overledene teveel contact met je maakt, waardoor je er last van hebt. Soms durven overledenen niet altijd meteen naar het licht. Ze klampen zich dan vast bij iemand die ze goed kennen. Dat zie je soms in de zorg. Ik laat de overledene naar het licht gaan zodat ze zich losmaken van jou.
  • Als je een dierbaar familielid bent verloren is het soms wel fijn om regelmatig contact te hebben om te vragen hoe dat het met hun gaat. Zo zijn ze toch nog dicht bij je en niet helemaal weg in leven. Ze heb ik regelmatig een sessie met een moeder die haar dochter verloren heeft. Ze kan dan toch met haar dochter even praten. Ook heb ik een moeder en haar dochters die elk jaar op haar verjaardag even met hun moeder en oma praten. 


Als u te ver woont, kunt u ook een foto opsturen met al uw vragen en dan krijgt u een verslag van wat er allemaal gezegd is.

Deel deze pagina